Over ons

 

 

GP Interieur Idee is van origine het meubeltimmerbedrijf van de Gebroeders Peeterse uit Diemen. Vanaf 2004 start Riekus Peeterse een keukenspeciaalzaak in Badhoevedorp in combinatie met zijn ambachtelijke meubelmakerij. Een unieke combinatie blijkt al gauw, want klanten komen niet alleen voor keukens, maar ook vaak voor mooie en slimme interieuroplossingen.

Hebt u een smalle lange keuken, maar wilt u toch een kookeiland? Wij genieten ervan om een passende oplossing te bedenken!”

 

Zoon Bart groeit letterlijk op in de werkplaats en is hier sinds 2010 dagelijks te vinden. Bovendien ontwerpt hij zelf zijn eigen meubelstijl, kijk maar eens naar de opvallende en bijzondere L-am-P, gemaakt van een LP.

 

LP lamp

 

Marianne, de echtgenote van Riekus zorgt voor een hartelijke ontvangst in de showroom. Hoewel haar passie ligt bij koken, adviseert zij met haar eerlijke en open persoonlijkheid de klant op het gebied van keukens, kastenwanden, shutters en deuren.  Patrick verzorgt de uitvoerende werkzaamheden en werkt al jaren samen met de familie Peeterse en heeft de passie voor het vak hier geleerd. Hij is dé man die de projecten perfect plaatst en aflevert.

 

Klanten zijn zeer gecharmeerd als zij hun huis na de werkzaamheden keurig opgeruimd weer aantreffen!“, aldus Marianne.

Ontvang maandelijks inspiratie, tips en slimme ideeën: