Raamdecoratie op maat

Heeft u speciale of bijzondere raamvormen zoals rond, driehoekig of zelfs schuin? Wij maken een passende oplossing. Sterker nog; de vorm van het raam zal nog mooier tot haar recht komen!

Daarom werken wij met de raamdecoratie van Jasno. Een Nederlandse leverancier van functionele en sfeervolle raambekleding. Het bedrijf is begonnen met het maken van shutters. Inmiddels is de collectie uitgebreid met Blinds, Folds en sinds kort ook met Swings (verticale lamellen)

Waarom werken wij met Jasno? De producten zijn kwalitatief zeer hoogwaardig en de service is uitstekend. Zodoende kunnen wij ook onze klanten optimaal van dienst zijn. Bovendien bieden de verschillende varianten in materiaal en kleur veel keuze mogelijkheden voor onze klanten en kunnen wij altijd een op maat gemaakte en dus unieke oplossing aanbieden

 

Swings (verticale lamellen)

In 2015 heeft Jasno haar collectie uitgebreid met verticale lamellen. Speel met licht middels het unieke om-en-om draaisysteem. De verschillende transparanties en stoffen maken de lamellen ook geschikt voor een zakelijke omgeving. De lamellen geven een verrassend 3D effect en zijn uitstekend te combineren met de Folds of de shutters. Wij hebben deze prachtige raamdecoratie niet alleen in onze collectie omdat er veel opties zijn in materiaal, kleur en toepassing. Maar ook omdat alles op maat gemaakt kan worden, waardoor je altijd een persoonlijke stijl kunt creëren.

 

Shutters

Spelen met licht in huis. Shutters geven tegelijkertijd sfeer en geborgenheid in huis. Wij staan garant voor perfectie tot in detail en plaatsen de shutters ook in combinatie met bijvoorbeeld de Blinds. Uiteraard naar uw wens en op maat. Jasno shutters zijn niet zomaar zonwering. Met deze houten binnenluiken met verstelbare lamellen tovert u iedere ruimte om tot een bijzondere plek.

Wilt u zien hoe shutters bij u thuis staan? Het is mogelijk om dit te visiualiseren via de JASNO App

 

Blinds (houten jalouzieën)

Spelen met zonlicht en schaduw. Houten jalouziën die niet kromtrekken omdat ze op een speciale manier zijn gezaagd. Doordacht details zoals een trapeziumvormige onderlat. De trapeziumvormige onderlat valt in gesloten stand onzichtbaar weg achter de onderste lamel. Omdat de onderlat de vensterbank net niet raakt, ontstaan er geen lelijke krassen.

 

Folds (vouwgordijnen)

Deze folds zijn niet zomaar vouwgordijnen. Het textiel is gemaakt van geweven papier en geeft een stoere, duurzame uitstraling. Ontworpen door Nederlandse ontwerpers. Er is keuze uit de semi-transparante, lichtdoorlatende versie of de dim-out variant met haar subtiele lichtinval. Bijzonder aan de folds zijn de houten latten. Match de kleur van het textiel met de houten latten voor een rustige uitstraling. Of ga juist voor een contrasterende kleurencombinatie en maak van uw raam een echte blikvanger. Let ook op de details van de folds, zoals de kleine knopjes op de latten of het papier dat mooi weggewerkt is in de bovenbak. En natuurlijk passen de vouwgordijnen perfect bij onze shutters en blinds.

 

Ontvang maandelijks inspiratie, tips en slimme ideeën: