Selecteer een pagina

Waarom GP

Wij zijn dé keukenspeciaalzaak in Badhoevedorp en omgeving, met eigen ambachtelijke werkplaats.

Over ons

Wij zijn een echt familiebedrijf. Van origine het meubeltimmerbedrijf van de Gebroeders Peeterse uit Diemen. In 2004 start Riekus Peeterse onze keukenspeciaalzaak met ambachtelijke werkplaats in Badhoevedorp. Onze klanten komen voor keukens en meer. Omdat we meestal heel leuk contact hebben met onze klanten, worden we ook gevraagd voor andere maatwerkprojecten.

Hebt u een smalle lange keuken, maar wilt u toch een kookeiland? Wij bedenken een passende oplossing!”

Onze zoon Bart werkt al sinds 2010 mee. De liefde voor het vak kreeg hij al vroeg mee. Het liefst houdt hij zich bezig met projecten waarvoor hij maatoplossingen voor mag bedenken en maken. Marianne is onze spil in het web. Zij ontvangt u in de studiokeuken, maar tekent ook de keukens in en regelt alle bestellingen en afspraken. Haar gezellige High Tea workshops zijn inmiddels zeer geliefd bij jong en oud. U krijgt van haar altijd een eerlijk advies over keukens, inbouwapparatuur (ze heeft ze allemaal getest!), kastwandsystemen of andere producten.

Ambachtelijk vakmanschap

Maatwerk met slimme oplossingen

Duurzame kwaliteit

Onze werkplaats is het creatieve hart van ons bedrijf. Daar bedenken we unieke meubels voor onze klanten. Niet alleen maken we nieuwe dingen, u kunt ook terecht voor renovatie van uw (lievelings)meubel.

Soms vraagt een ruimte om een andere aanpak. Een gekke hoek of een gebogen vorm betekent verder kijken dan de standaardoptie. Onze projecten vervullen meestal bijzondere wensen op keuken- en of interieurgebied. Daar staat een wat hogere, maar wel eerlijke prijs tegenover dan wanneer u gaat voor een kant en klaar oplossing. 

We werken alleen met leveranciers met producten van topkwaliteit en waarmee we altijd maatwerk kunnen bieden. En we stoppen pas als wij zelf tevreden zijn. Soms vragen we daarom iets meer geduld. Maar dan heeft u wel een perfect resultaat.

 

Werkwijze

We streven altijd naar een perfecte kwaliteit en afwerking. We houden onze vakkennis op peil. Daarom werken we alleen met duurzame en kwalitatief goede producten/merken. Klik op de stappen voor onze werkwijze.

Stap 1

We luisteren goed naar de wensen van de klant.

Stap 2

We maken een ontwerpschets. Vaak weet u nog niet wat er nodig is. Daarom kunnen we niet altijd direct een prijs noemen. We geven een indicatie, zodat u daarmee beter uw wensen (bijvoorbeeld meer of minder kasten of lades), kunt bepalen.

Stap 3

Nu komen de details in beeld en gaan we passen en meten. U ontvangt een gespecificeerde offerte + tekening; dus geen verrassingen achteraf.

Stap 4

Na bevestiging van de afspraken: start werkzaamheden. Vooraf geen aanbetaling. 1e termijn bij aanvang werkzaamheden. Vervolgtermijn(en) afhankelijk van de omvang van het project.

Stap 5

After Sales Service. Na oplevering vragen we u of alles naar wens is. Zo nodig, stellen wij zaken bij. U kunt later altijd vragen om een onderhoudscheck. We lopen dan bijvoorbeeld de kastjes na in de keuken, zodat ze weer strak zijn afgesteld.

Voor alle overige bepalingen zoals bijvoorbeeld garantie, verwijzen wij naar onze Algemene voorwaarden.