Waarom GP

Wij zijn de dé keukenspeciaalzaak in Badhoevedorp en omgeving, met eigen ambachtelijke werkplaats.

Over ons

GP Interieur Idee is een echt familiebedrijf. Van origine meubeltimmerbedrijf van de Gebroeders Peeterse uit Diemen. In 2004 start Riekus Peeterse zijn keukenspeciaalzaak in Badhoevedorp in combinatie met de ambachtelijke meubelmakerij. Een unieke combinatie blijkt al gauw; want klanten komen niet alleen voor keukens, maar ook vaak voor mooie en slimme oplossingen.

Hebt u een smalle lange keuken, maar wilt u toch een kookeiland? Wij bedenken een passende oplossing!”

Onze zoon Bart groeit letterlijk op in de werkplaats en werkt sinds 2010 ook mee. Met zijn eigen meubelstijl is ambachtelijk vakmanschap voor de toekomst verzekerd. Marianne, is uw gastvrouw in de studiokeuken. Met een beetje geluk schuift u aan voor een heerlijk vers gebakken cake of neemt u plaats tijdens een gezellige workshop. Verder adviseert zij, met haar eerlijke en open persoonlijkheid, haar klanten over keukens, kastwandsystemen, shutters of andere wensen. Met Patrick werken wij al jaren samen. Hij heeft de passie voor het vak hier geleerd. Hij krijgt altijd complimenten voor het netjes achterlaten van de werkplek bij de klant.
WAT BIEDT GP INTERIEUR IDEE:

  • AMBACHTELIJK VAKMANSCHAP
  • MAATWERK MET SLIMME OPLOSSINGEN
  • DUURZAME KWALITEIT

Ambachtelijk vakmanschap

Heeft u een creatief idee? Zoekt u de uitstraling van ambachtelijk vakmanschap? Of heeft u een dierbaar meubelstuk dat toe is aan renovatie? Wij brengen uw idee tot leven! De kast of tafel waar u zo aan gehecht bent, wordt weer als nieuw. In onze ambachtelijke werkplaats krijgen alle unieke ideeën daadwerkelijk vorm. U bent altijd welkom om te kijken hoe uw unieke meubel tot stand komt.

Kom langs en neem een kijkje in onze werkplaats!

Slimme oplossingen

In onze werkplaats kunnen wij bijzondere wensen op keuken- en of interieurgebied vervullen. Een standaard aanrechtblad aanpassen aan een uitdagende ruimte in uw huis, of een kastenwand plaatsen op een onmogelijke plek. Een keuken kunt u overal aanschaffen tegen elke gewenste prijs. Maar u bent op zoek naar een keuken of badkamer die past in uw gezinssituatie, uw manier van leven én de beschikbare ruimte. Vraag ons gerust om langs te komen. We helpen u graag met het vinden van een passende oplossing. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek.

Duurzame kwaliteit

We streven altijd naar een perfecte kwaliteit en afwerking. We houden onze vakkennis op peil. Daarom werken we alleen met duurzame en kwalitatief goede producten/merken.

Klik op de stappen om onze werkwijze te bekijken:

Stap 1

We luisteren goed naar de wensen van de klant.

Stap 2

We maken een ontwerpschets. Vaak weet u nog niet wat er nodig is. Daarom kunnen we niet altijd direct een prijs noemen. We geven een indicatie, zodat u daarmee beter uw wensen (bijvoorbeeld meer of minder kasten of lades), kunt bepalen.

Stap 3

Nu komen de details in beeld en gaan we passen en meten. U ontvangt een gespecificeerde offerte + tekening; dus geen verrassingen achteraf.

Stap 4

Na bevestiging van de afspraken: start werkzaamheden. Vooraf geen aanbetaling. 1e termijn bij aanvang werkzaamheden. Vervolgtermijn(en) afhankelijk van de omvang van het project.

Stap 5

After Sales Service. Een aantal weken na oplevering  informeren wij of alles naar wens is. Zo nodig, stellen wij zaken bij. Na een aantal jaren kunt u altijd een afspraak maken voor een onderhoudscheck. We lopen dan bijvoorbeeld de kastjes na in de keuken, zodat ze weer strak zijn afgesteld.

Voor alle overige bepalingen zoals bijvoorbeeld garantie, verwijzen wij naar onze Algemene voorwaarden.