Selecteer een pagina

Referenties

We zijn heel blij met het badkamermeubel. Het is zeer fraai geworden en maakt de badkamer mooi af.

— Ferry & Berdieke

Na een informatieve voorbespreking van onze wensen is de grondige verbouwing van ons appartement subliem uitgevoerd door Riekus en zijn mannen van GP Interieur Idee, daarbij gesteund door Marianne die enthousiast heeft meegedacht en veel informatie heeft aangedragen. De werkzaamheden waren ingrijpend en veel omvattend. Alles is zeer zorgvuldig uitgevoerd, tot in de details. Geen onvolkomenheid te ontdekken, bijna onbestaanbaar! Ook is constructief en pro-actief meegedacht met ons als opdrachtgevers, waardoor wij op leuke ideeën werden gebracht. We zijn heel blij dat we bij de mensen van GP zijn terecht gekomen!

— Liesje & Peter

Lieve Riekus en Marianne,
We zijn ongelooflijk blij met onze keuken!!
Jullie hebben het echt fantastisch gedaan!
Zo precies en netjes, echt top.

— Ubele & Ingrid

Wat was het fijn thuiskomen vrijdag! De nieuwe vaatwasser was netjes geïnstalleerd en alles met de sleutel is prima gegaan. We waren blij verrast met de nette afhandeling, erg lief. Hoop jullie snel weer eens in goede gezondheid te zien.

— Sanne

“We willen jullie ook nog bedanken voor de mooie ovenplaat, echt heel lief! We zijn erg gelukkig met het eindresultaat en ook heel blij met hoe het allemaal verlopen is. We vinden jullie service heel goed. Mochten we iemand spreken die een keuken wil plaatsen, dan zullen we jullie zeker aanraden! Succes met jullie verdere werk en ik hoop in goede gezondheid. “

— Irma & Hans

Helemáál top alles. We zijn er superblij mee en ontvangen veel complimenten voor de uitstekende kwaliteit die jullie hebben geleverd. We lieten het aan jullie creativiteit over om ook van het kleinste kamertje iets moois te maken en daarin zijn jullie 100% geslaagd. Het is goed toeven daar👍. Namens Ali en de meiden dank voor de meer dan prettige samenwerking.

— Ali en Arno

Als we de loterij winnen wordt het nieuwe huis helemaal door GP Interieur Idee ingericht!

— Fulvio en Margot

Ik ben helemaal gelukkig met m’n vernieuwde werktafel en garderobekast, dank jullie wel voor het fantastisch mooie vakwerk.

— Kitty

De keuken bestond niet en is door ons zelf ontworpen samen met GP Interieur Idee. Het is dan vooral afwachten of de uiteindelijke keuken overeenkomt met wat je in je hoofd hebt. En…. het resultaat klopte precies! Wat een vakmanschap! Je merkt aan Riekus dat hij al vaker met het bijltje gehakt heeft en dat gaf ons vertrouwen. Ook goede ideeën worden overlegd en uitgewerkt! Geen star proces maar veel ruimte voor flexibiliteit. We zijn enorm blij met onze keuken, het brengt extra gezelligheid in ons huis.

— Miranda en Bart

De nieuwe keuken was een aangename verrassing. Wat een kunstwerk hebben jullie ervan gemaakt! Nooit geweten dat kitnaadjes zo mooi konden zijn!!

— Rob en Vrouwkjen terug van vakantie

Wat een KLASSE-werk is er weer geleverd!!!! Helemaal tevreden en blij, het is een nieuwe keuken geworden, zo mooi. En jullie werknemers zijn geweldig, om trots op te zijn.

— Henk en Marly

Ik wil jullie allemaal nog even laten weten dat ik heel blij ben met de mooie frontjes van mijn keuken. Het is prachtig door de heren gedaan en zij hebben mijn huis ook keurig achter gelaten 😉

— Elsbeth

Vorige week kwam er een klant binnen bij wie wij net een keukenrenovatie hadden gedaan. Ze was ontzettend enthousiast: Zo netjes en schoon achtergelaten door jullie Patrick, ik hoefde alleen nog maar een dweil door de keuken te halen!

Wat een ontzettend leuke kaart zat er vandaag bij de post!! Heel onverwacht en natuurlijk totaal niet nodig, maar zeer attent. We gaan ons beraden op de besteding ervan en dan komen we zeker bij jullie terug. (Klanten die een nieuwe klant aanbrengen krijgen als dank een cadeaubon toegestuurd. )

— Sanne

Wat leuk! Jullie leveren zulk mooi werk daarom stuur ik graag mensen naar jullie door.

— Naima

Dank jullie voor de mooie keuken. Het ziet er super uit! jullie ook een mooie kerst!

— Mariet

We hebben van het weekend genoten van de keuken. Deuren die zo mooi sluiten en die Mike (de kat) niet open krijgt. Een oven die het doet, heerlijke pizza van de pizzasteen. Prachtige ramen, een werkende ventilatie en voor de kookboeken was ook weer plek.

— Arjan en Susanne

Ik wilde eigenlijk geen open verbinding van de keuken met de woonkamer. Toch heeft ze besloten om de muur weg te laten halen (overgehaald door dochter en kleindochter). Nu heeft ze een open keuken en direct contact met de huiskamer. Heerlijk, ik en er zo blij mee en de oven is helemaal geweldig, nu kan ik lekker kokkerellen met mijn kleindochter.

— Freddy

We zijn heel erg blij met onze keuken; het is precies geworden zoals we hadden gehoopt. En het wijnklimaatkastje zo mooi weggewerkt. Elke werkdag werd alles netjes achtergelaten, heel fijn om zo thuis te komen!

— Bart en Marieke

Veel dank voor de snelle en nette montage van alle nieuwe apparatuur. Er is netjes gewerkt en er is perfect werk afgeleverd. Alles werkt prima en we zijn erg blij met de nieuwe apparatuur. Ik heb direct de factuur voldaan.
Mochten we weer iets op dit gebied hebben, zullen we zeker opnieuw bij jullie aankloppen.

— Rogier

Creatief, maatwerk, vakmanschap en toewijding
Het team van GP Interieur heeft onze keuken, bijkeuken en hal volledig vernieuwd. Wat een enorme klus. Het begon met een praktisch ontwerp met creatief maatwerk. Een goed op elkaar ingespeeld team met stuk voor stuk vakmensen die met toewijding gewerkt hebben aan de realisatie van het project. Netjes en nauwkeurig tot aan de laatste schroef en plint. Altijd bereid tot een extra stap. Wij hopen ook in de toekomst weer met jullie te mogen werken!

— Dorethe en Jos

Moet toch echt nog even kwijt dat ik zo blij ben met de keuken! Elke dag genieten met hoofdletters!!!! Genieten waanzinnig van jullie keuken! Wat een vakwerk en wat praktisch.
Echt een feestje om te koken elke dag!

— Annet